CUSTOM SOLUTIONS

Een passende oplossing voor ieder probleem

Voor het realiseren van uw eigen ideeën of ontwerpen kunt u eveneens bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld een specifieke meubel- of een interieurwens? Samen met u ontwikkelen wij op maat gemaakte oplossingen van uw ideeën.

Praktische en unieke oplossingen voor al uw ruimtes

In een beperkte woon of werkomgeving is het efficiënt benutten van uw ruimte een vereiste. Lastige hoeken of schuine muren kunnen wel eens voor problemen zorgen. SCH Scheeps- en interieurbouw ontwikkelt praktische oplossingen voor een optimaal gebruik van al uw ruimtes. Op maat gemaakte meubelen, kastenwanden of inbouwprojecten zijn na overleg en het benodigde meetwerk, zo voor u ontworpen. Naast een nuttig gebruik van uw ruimte, maakt een unieke betimmering al uw vertrekken tot een functionele en vindingrijke omgeving.

Unieke meubelen met een functionele bestemming

Met een uniek meubel geeft u direct een excentrieke uitstraling aan een ruimte. Een meubel kan fungeren als mooie eyecatcher of juist als een passend onderdeel dat uitstekend opgaat in uw interieur. In beide situaties kunt u uw eigen idee of ontwerp vrijblijvend aan ons voorleggen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om uw wens naar volledige tevredenheid te realiseren.

Uitgetekend door vormgevers en gerealiseerd door vakmensen

Op basis van uw ontwerpen en verhalen gaan wij aan de slag. Er wordt een vakkundige tekening ontworpen door onze vormgevers om u alvorens een zo goed mogelijk beeld te geven van het eindresultaat. Maten, vormen, systemen en materialen worden tot in detail met u doorbesproken. Wanneer u volledig tevreden bent met de vormgeving, werken onze vakmensen aan de realisatie van uw unieke meubel of interieurwens. Heeft u ideeën of inspiratie opgedaan voor uw woon- of werkruimte? Neem dan contact met ons op en maak uw wensen kenbaar!