SCH scheeps- en interrieurbetimmering

Meer dan 30 jaar ervaring en 10 jaar zelfstandig!
Sinds SCH Scheeps- en interieurbouw in 2007 werd opgericht, zijn er projecten van alle formaten opgeleverd. Binnen diverse sectoren, in binnen- en buitenland. Nu, bijna tien jaar later, is SCH een ervaren bouwbedrijf. Scheepsbetimmering en interieurbetimmering is ons specialisme. Oplossingen en advies op maat vallen daar vanzelfsprekend ook onder. Voor het realiseren van uw eigen ideeën of ontwerpen kunt u eveneens bij ons terecht. De combinatie van designontwerp en expertise in scheeps- en interieurbouw, is wat SCH een bedreven en veelzijdige organisatie maakt.

Visie

SCH Scheeps- en interieurbouw wil een betrouwbare partner zijn. Wij streven naar het adequaat leveren van een kwalitatief hoogwaardig,duurzaam en uniek product. Dit willen wij bereiken door inventief en oplossingsgericht met de klant mee te denken. Ondersteund door de korte lijnen binnen ons netwerk van ketenpartners.

Ervaring in scheepsbetimmering en interieurbetimmering

Dankzij diverse opdrachtgevers kunnen wij met trots terugkijken op een rijk en breed portfolio in scheepsbetimmering en interieurbetimmering. Onze projecten, de betimmering van verschillende schepen, interieurs en meubels naar ontwerp, kunt u op uw gemak bekijken in onze galerij.

Sinds jaar en dag

 

SCH is ontstaan vanuit een initiatief van Frans Schotanus. Met ruim 35 jaar ervaring als timmerman en projectleider, was het organiseren van een eigen scheeps- en interieurbouwbedrijf een logische volgende stap. SCH streeft haar ambities na om te blijven groeien in binnen- en buitenland. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Stel uw vraag direct via de contact pagina of stuur een mailtje naar info@sch-harlingen.eu. Op werkdagen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer 06 22813998.