SCHEEPSBETIMMERING

Wij maken optimaal gebruik van de (kleine) ruimte(s)

Complete scheepsbetimmering en kwalitatieve accommodaties

SCH Scheeps- en interieurbouw levert complete scheepsaccommodaties met een duurzaam interieur, gecertificeerde vloeren en kwalitatieve stoffering. Nieuwbouw, verbouw of reparatieprojecten van uw schip? SCH beschikt over alle elementen om uw project naar volledige tevredenheid op te leveren. Met brede vakkennis, flexibele diensten en een oplossingsgerichte visie verwezenlijken wij een optimale betimmering van uw vaartuig.

Optimale inrichtingen en nauwkeurig maatwerk

Scheepsbetimmering is ons specialisme. De beperkte binnenruimte van een schip dient iedere accommodatie zo efficiënt mogelijk ingedeeld te worden. Van slaapvertrekken tot recreatieruimtes en van kombuis en stuurhuis. Met nauwkeurige engineering en het ontwikkelen van tekeningen, wordt ieder project vooraf zorgvuldig uitgelijnd. U kunt bij ons terecht voor betimmering van onder andere hotelschepen, veerboten, passagiersschepen, vrachtschepen, containerschepen en binnenvaartschepen. Afhankelijk van het soort schip wordt er altijd rekening gehouden met de eisen waaraan voldaan moet worden.

Complete oplevering van al uw scheepsaccommodaties

Wij voeren werkzaamheden al naar gelang de situatie uit bij u aan boord, op locatie of binnen onze goed uitgeruste werkplaats in Harlingen. Een uitstekend netwerk van isolatiebedrijven,(scheeps-)stoffeerders, elektrotechnische firma’s en loodgietersbedrijven, zorgen er voor dat wij uw opdracht en bijbehorende wensen van A tot Z kunnen opleveren. Onze werkplaats is gelegen naast het terrein van Damen Shipyards, met een scheepslift voor schepen tot 120 meter.

Deskundig advies over mogelijkheden voor ieder schip

Hoe veel omvattend of bescheiden uw nieuw- of verbouwproject ook is, SCH realiseert uw wensen in scheepsbetimmering. Vraagt u gerust vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Voor vragen en deskundig advies kunt u op werkdagen een van onze specialisten raadplegen op het nummer 06 22813998.