PROJECTEN

Kijk rond in ons portfolio

Breed portfolio in scheepsbetimmering en interieurbetimmering

Dankzij diverse opdrachtgevers kunnen wij met trots terugkijken op een rijk en breed portfolio in scheepsbetimmering en interieurbetimmering. Onze projecten, de betimmering van verschillende schepen, interieurs van woningen en ondernemingen en meubels naar ontwerp, kunt u op uw gemak bekijken in onze galerij.

Veelzijdige verzameling van oplossingen, mogelijkheden en maatwerk

In ons portfolio is een veelzijdige verzameling van grootschalige én compactere projecten opgenomen. Evenals onze diensten, die een uitkomst zijn voor veelomvattende en kleinere nieuwbouw en verbouwprojecten. En dat ziet u terug in onze showcase. Om u een goede impressie te geven van het door ons verzette werk, is ieder project individueel toegelicht na de klik.

Impressie van grote en kleine nieuwbouw- en verbouwprojecten

Een totaalinrichting van scheepsaccommodaties is fraai vastgelegd in een reeks foto’s van hotelschip Elikia. De accommodaties en meubelen voor het schip zijn passend gemaakt naar aanleiding van een aangeleverd wensen en eisenpakket. De serie foto’s van MS. Causeway geeft een goede impressie van de mogelijkheden die onze diensten bieden bij een beperkte binnenruimte. Een efficiënte inrichting van accommodaties, handige combinaties van meubelen en fijne afwerkingen resulteren in een optimaal gebruik van ruimtes. Het album dat de kantine van SV Mulier presenteert, laat zien wat er onder andere voor ondernemingen als horecagelegenheden mogelijk is.